Hinder häst

Hinder häst – vi bygger!

Bommar och hinder för häst

En av våra grenar i verksamheten är att erbjuda hinderbommar för häst. Det kanske kan tyckas vara en annorlunda tjänst för en byggfirma som vår, men faktum är att vi är stolta över att kunna erbjuda något som känns unikt och speciellt. Det gör att vi sticker ut i mängden och det är roligt med variation i arbetet.

Just för att vi är ett byggföretag med bred kompetens och mycket erfarenhet från alla möjliga byggprojekt så kan ni vara trygga med våra produkter för er och er häst. Hinder av olika slag och storlek kan tas fram och vi ser fram emot att hjälpa er. Till oss vänder sig både privata ryttare som vill skapa rolig och givande träning för sig och sin häst men även ryttarföreningar som behöver fler eller nya hinderbommar av olika slag. Att skaffa ett eller flera hinder som är av bästa kvalitet och håller länge är något som kan ge glädje en lång tid framöver.

Bommar och olika hinder för häst är något vi gärna gör och vi tror att fina hinder som håller god kvalitet kan hjälpa till för både inspiration och motivation för både häst och ryttare. När ni gör en sökning efter just hinder bommar häst, så hoppas vi att det är oss ni hittar. Vare sig det handlar om att bygga hinderbommar för häst eller bygga hus så är vi måna om att varje kund ska känna sig nöjd med vårt arbete.

Hinder häst

Se exempel på hinderbommar häst

För att ni ska känna er trygga med att anlita oss för jobbet att bygga och skapa bommar och hinder för er och er häst så rekommenderar vi att ni besöker vår hemsida. Där finns det bilder från några av våra tidigare projekt och det kan kännas som en trygghet att se referenser.

Dessutom kanske det kan ge er inspiration till vad för hinderbommar ni vill att vi tar fram till er. Det finns många möjligheter och vi ska se till att bygga de som passar för er hoppningsträning och även ifall ni vill använda de vid tävling. Vi vet att bommar och hinder behöver klara av alla möjliga prövningar och slitage.

Det kan handla om att stå ute i alla former av väder och vind, de kanske dras fram i paddocken och en och annan hov kommer nog att trampa eller slå emot dem. De hinderbommar som vi gör står emot så gott som det bara går för vi vill precis som ni, att de ska finnas med länge och på många roliga träningar och tävlingar.

Välkommen att kontakta oss med era frågor eller funderingar, så kan vi tillsammans ta fram de hinder som ni vill ha. Är ni osäkra på storlek, mått och omfång så rådgör gärna med oss så kan vi ge exempel och jämföra med våra tidigare projekt. Varmt välkommen till Bygg Magnus Stallprodukter.

KOSTNADSFRI OFFERT

Varmt välkommen att kontakta oss på Bygg Magnus & Stallprodukter för en kostnadsfri offert!

Vi vänder oss framför allt till dig som bor i Jönköping, Nässjö, Eksjö, Vetlanda och andra städer eller orter i Småland med omnejd.

Bygg Magnus Stallprodukter
Norra Sonarp 3
571 93 Nässjö

Tel: 070-695 93 19
E-post: sonarp@telia.com