Fönster

Fönster för alla byggnader

Spröjsade fönster skapar en särskild karaktär

Välkommen till Bygg-Magnus Stallprodukter. Det här är en byggfirma som både erbjuder och installerar fönster samt gör renoveringsarbeten och andra varierande uppdrag inom snickeri i Nässjö, Eksjö, Vetlanda och Jönköping.

När ni ska renovera eller bygga nytt och är på jakt efter bra fönster så hjälper vi er gärna att hitta den bästa lösningen just för er. Kanske är spröjsade fönster något som passar karaktären på ert hus?

Det finns spröjs i olika slags utformningar och söker ni inspiration eller rådgivning så finns vi till hands. Våra fönster är av märket Borga och finns i både standardmått och att få måttanpassade så att de passar er byggnation. Vill ni endast köpa fönster så går det bra och söker ni även hjälp för installation vid ett fönsterbyte så tar vi oss an det så att era fönster blir rätt monterade. Hos oss finns kunskapen som krävs och vi jobbar hårt för att varje kund ska känna sig nöjd med vårt arbete.

Fönster

Insynsskyddade fönster för avskildhet och säkerhet

Förutom spröjsade fönster så finns alternativet att få insynsskyddade fönster vilket kan bidra till både mer avskildhet och trygghet. När ni kontaktar oss för hjälp med att köpa fönster eller för installation vid ett fönsterbyte så kan ni känna er trygga med att vi har flera års erfarenhet och kunskap inom branschen.

Våra fönster från Borga finns i både standardmått och måttanpassade och det ni investerar i är av bästa kvalitet. Spröjsade fönster så väl som insynsskyddade fönster har särskilda egenskaper med olika syften, men oavsett vision och målbild så ser vi fram emot att göra verklighet av ert planerade fönsterbyte.

Ni kan anlita oss för det mesta inom renovering och utbyggnad och dessutom bygger vi hinder att använda för hästhoppning. Det här är en gren inom vår verksamhet som ni kan läsa mer om på vår hemsida.

Fönsterbyte har många fördelar

När man står inför processen att genomföra ett fönsterbyte så vill man vara säker på att både produkten i sig och även monteringen uppnår en hög standard. Ni får gärna besöka vår hemsida för att titta på bilder från några av våra tidigare uppdrag då vi vet hur värdefullt det är med synliga och tydliga referenser.

Vi vet med säkerhet att våra fönster är både prisvärda och uppnår kvalitetskrav så att det blir en god investering även på lång sikt. Insynsskyddade fönster kan öka på säkerheten eller kanske för att få en lugnare arbetsmiljö. En bra anledning att göra ett fönsterbyte på sitt hus kan vara att man sparar på sin energiförbrukning.

Bra och nya fönster hjälper både för värmeisolering och förbättrad ljudisolering om man till exempel vill minska ljud från passerande trafik eller liknande. Tveka inte att kontakta oss med era frågor eller funderingar.

KOSTNADSFRI OFFERT

Varmt välkommen att kontakta oss på Bygg Magnus & Stallprodukter för en kostnadsfri offert!

Vi vänder oss framför allt till dig som bor i Jönköping, Nässjö, Eksjö, Vetlanda och andra städer eller orter i Småland med omnejd.

Bygg Magnus Stallprodukter
Norra Sonarp 3
571 93 Nässjö

Tel: 070-695 93 19
E-post: sonarp@telia.com